/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Lyudmila Kozlovska, invitata din această seară a emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8

01 noiembrie 2018, ora 17:54

Jurnalista TV8 Natalia Morari va aborda în dialogul cu Lyudmila Kozlovska subiectul legat de ancheta parlamentară privind „elucidarea circumstanţelor de fapt şi de drept ale acuzațiilor de imixtiune din partea Fundaţiei „Otwarty Dialog” în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice”, în contextul audierilor parlamentare la acest subiect, programate pentru ziua de mâine, 2 noiembrie.

În partea a doua a emisiunii Natalia Morari va discuta cu Andrei Popov despre relansarea emisiunii „Diplomația Populară” la postul nostru de televiziune.

Urmăriți emisiunea „Politica Nataliei Morari”, la TV8, la ora 21:30. Emisiunea pote fi urmărită live și pe site-ul TV8.md și pe pagina de Facebook TV8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram