06:17:16 20.04.2024
Stiri

ADEVĂRURI DURE // De ce eşti atrasă de bărbaţii care nu te respectă?

Știri 01.11.2018 17:19 Vizualizări1962 Autor: Ziarul National
ADEVĂRURI DURE // De ce eşti atrasă de bărbaţii care nu te respectă? sursa: eva.ro


Părinţii te-au învăţat să nu jigneşti oamenii, dar unii dintre ei merită din plin acest lucru!

Dacă ai avut ghinion în dragoste, s-ar putea să crezi că ai un magnet pentru bărbaţii ticăloşi. Într-un fel sau altul, ei continuă să te atragă şi este doar vina ta!

De ce eşti atrasă de bărbaţii care nu te respectă?

Nu te respecţi

Unii oameni sunt dispuşi să accepte un comportament nepoliticos sau să fie maltrataţi, iar acest lucru se întâmplă adesea din cauza lipsei stimei de sine. Pentru a avea o relaţie sănătoasă, trebuie să cauţi să fii tratată cu demnitate şi decenţă pe deplin de către partenerul tău. Ticăloşii şi băieţii răi au un mod de a detecta lipsa respectului de sine şi de a profita de asta. Respectă-te şi cere respect de la ceilalţi!

Pui prea mare preţ pe aspectul fizic

Este evident că societatea în care trăim este obsedată de aparenţe. Oamenii sunt, de asemenea, atraşi de cei care arată bine. Aşa este natura umană. Problema este că, frumuseţea exterioară nu este un predictor bun pentru bunătatea interioară.

Atracţia iniţială te împinge către o relaţie şi numai ulterior descoperi că aspectul frumos maschează obiceiuri insensibile şi rele.

Nu asculţi de prieteni şi de familie

Când erai implicată într-o relaţie cu un astfel de bărbat, cei din jurul tău erau îngrijoraţi şi te întrebau de ce stai cu acea persoană. Ascultă-i pe cei care încearcă să te protejeze şi care îți doresc ce e mai bun pentru tine. Mai mult decât atât, provoacă-i tu pe cei dragi la un schimb de opinii, deoarece aceşti oameni văd lucruri pe care tu nu le vezi.

Nu înveţi din experienţele din trecut

Atunci când eşti tentată să faci aceleaşi greşeli ca în trecut, ia-ţi un timp de gândire şi analizează vechile relaţii. Învaţă cât mai multe din aceste experienţe, astfel încât să eviţi să mai suferi.

Eşti dispusă să faci prea multe compromisuri

Compromisul este foarte important pentru a asigura o bună cooperare şi armonie în cadrul unei relaţii. Compromiterea planurilor de weekend sau a programului de lucru nu înseamnă compromiterea comportamentului de bază al unei persoane. Aproape toţi avem lucruri precum onestitate, respect şi loialitate pe lista noastră de nevoi. Acestea reprezintă calităţile fundamentale ale unei persoane şi nu trebuie compromise.

Urăşti să fii singură

Unii oameni nu suportă să stea singuri. Acest lucru îi determină să accepte orice comportament nepoliticos sau iresponsabil, doar pentru a avea pe cineva alături. Măreşte-ţi grupul de prieteni, oferă-ţi perspective mai bune şi nu te complace într-o astfel de situaţie.

Crezi că poţi schimba un astfel de bărbat într-unul mai bun

Poate că eşti o romantică incurabilă, poate că eşti codependentă şi ai nevoie de cineva care să te repare. Întotdeauna e posibil ca cineva să devină mai bun, dar este puţin probabil ca acea persoană să nu fie conştientă de necesitatea de a se schimba. Este responsabilitatea lor să se schimbe, nu a ta!

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md