Expert sau mentor? Participă și află diferența la Mentor’s masterclass

mentor master class

Conceptul de mentor sau mentorat a devenit din ce în ce mai des întrebuințat atât în domeniul educațional, cât și în celelalte domenii ale vieții. Primele atestări ale acestuia au fost în Grecia antică. De atunci, însă, termenul capătă o altă însemnătate, fiind raportat la o importantă latură a dezvoltării personale și profesionale.

Tot mai des, în ultima perioadă, despre mentori auzim în lumea startuperilor, care au nevoie de ghidare în dezvoltarea, validarea, testarea, comercializarea ideilor.

Yep!Moldova lansează un program dedicat experților care tind să își îmbunătățească abilitățile în domeniul mentoratului, să contribuie la dezvoltarea competențelor prin schimbul de cunoștințe și experiențe.

VVB_7407

La 7 noiembrie se va desfășura Mentor’s Masterclass – un training care va aborda subiecte legate de dinamica echipei, esența team buildingului, oferirea de feedback, ascultarea activă, validarea ideilor, rolul unui mentor în echipă etc.

În cadrul evenimentului sunt invitați traineri certificați din Estonia care vor oferi instrumentele necesare a fi aplicate de către experți în procesul de mentorat. Mai multe detalii despre eveniment aici.

The Mentor’s Masterclass este o activitate desfășurată în cadrul Programului de dezvoltare a culturii antreprenoriale și mișcării startup în rândul tinerilor, implementată de YEP!Moldova & NIKA Business Generation și Garage 48 (Estonia), sprijinită de Estonia Development Cooperation.

Evenimentul este gratuit, dar pentru a participa este necesară înregistrarea aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente