20:26:29 25.04.2024
Stiri

Administrația ULIM dezminte faptul că ar putea rămâne fără clădirile instituției: „Acesta nu este primul atac și înțelegem că nu este ultimul”

Social 01.11.2018 14:40 Vizualizări1784 Autor: Ziarul National
Administrația ULIM dezminte faptul că ar putea rămâne fără clădirile instituției: „Acesta nu este primul atac și înțelegem că nu este ultimul”


Administrația Universității Libere Internaționale din Moldova (ULIM) dezminte informațiile apărute în presă, precum că o bancă comercială ar fi scos la vânzare clădirile instituției, deoarece ar fi fost puse în gaj de fostul rector Andrei Galben, în favoarea unui credit pentru om de afaceri din R. Moldova.

„ULIM dezminte cu vehemență informațiile apărute în mass-media cu privire la un atac asupra instituției noastre. Relațiile dintre Universitate și BC Moldindconbank sunt relații strict comerciale, ULIM fiind clientul băncii. Informația publicată are scop de denigrare și este ruptă din context pentru a putea fi interpretată”, se arată într-un comunicat al instituției.

Sursa citată menționează instituția își desfășoară activitatea în strictă conformitate cu prevederile Codului Educației al R. Moldova: „Administrația ULIM a solicitat explicații de la BC Moldindconbank despre eroarea produsă, respectiv avem asigurări că eroarea admisă și anunțurile plasate incorect pe site-urile de comercializare a imobililor vor fi șterse și situația va fi remediată în cel mai scurt timp”.

De asemenea, în comunicat se spune că informația apărută nu afectează sub nicio formă procesul didactic, iar salariile angajaților sunt achitate la timp.

„Integritatea noastră nu va fi afectată de către pornirile tendențioase și frustrante ale unor foști colegi, nu ne va afecta planurile și strategia de dezvoltare și educarea generațiilor în continuare. Acesta nu este primul atac asupra imaginii ULIM și înțelegem că nu este ultimul, de asta suntem mereu deschiși și transparenți pentru a oferi orice informație suplimentară cu referire la cele expuse mai sus”, se mai spune în comunicatul de presă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md