/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO. VIDEO/ Flashmob la Președinție! Au adus un sicriu pe care au scris: „Dodon, vânzător de morminte”

missing
01 noiembrie 2018, ora 13:44

„E o acțiune de sensibilizare a opiniei publice. Vrem ca toată lumea să cunoască că, în perioada anului 2010, când actualul președinte era ministru al Economiei, a mijlocit vânzarea terenului pe care se află Cimitirul eroilor români, de pe bulevardul Decebal. Terenul s-a vândut cu încălcări ale legislației. În timp ce terenul deja era vândut, s-au alocat două milioane de lei, pentru demolarea construcțiilor aflate pe acel lot de pământ. Cu o viteză cosmică, în doar trei luni, s-au schimbat trei proprietari, au fost implicate cinci ministere, iar oamnenii care făceau parte din Comisie au avut parte de ascensiune pe scară erarhică”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele Asociației „UNIREA-ODIP”.

„Suntem aici ca să-i arătăm din deget președintelui Dodon. Nu ne face față, acolo sunt înhumați ostași, eroi a 18 națiuni: români, ruși, austrieci, cehi, germani, francezi, italieni ș.a.”, a continuat Bilețchi.

Activiștii civici vor merge mâine la Procuratura Generală pentru a face o sesizare cu privire la acest subiect.


Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram