15:54:20 28.03.2024
Stiri

ACCIDENT la Cahul: A adormit la volan, a lovit o mașină cu trei copii la bord care venea din direcție opusă, iar patru persoane au ajuns la spital

Social 01.11.2018 12:35 Vizualizări1848 Autor: Ziarul National
ACCIDENT la Cahul: A adormit la volan, a lovit o mașină cu trei copii la bord care venea din direcție opusă, iar patru persoane au ajuns la spital
Poză simbol


Un bărbat în vârstă de 65 de ani ar fi adormit la volan, aseară în jurul orei 23.00, iar automobilul pe care îl conducea a lovit o mașină care venea din sens opus.

Accidentul a avut loc lângă satul Tartaul de Salcie, în timp ce bărbatul, împreună cu soția sa, veneau spre Chișinău.

În cealaltă mașină se aflau șoferița de 33 de ani și fiicele sale de 3, 10 și 11 ani. În urma impactului, cei doi șoferi și două fetițe au fost internate în spital. Mama copilelor este în stare gravă și a fost internată la Reanimare.

Potrivit poliției, în momentul impactului conducătorul nu era băut, dar ar fi adormit la volan.

„Cu siguranță ați fost nevoiți vreodată să conduceți foarte obosiți și știți prea bine cât de periculos poate fi acest lucru. E de ajuns o fracțiune de secundă de ațipire ca să pierzi controlul mașinii. În aceste cazuri faceți pauze scurte și dese, opriți-vă, ieșiți din mașină, plimbați-vă, respirați adânc, puteți și dormi puțin, puteți bea apă rece sau un ceai fierbinte, asculta un post de radio cu muzică ritmată”, a reacționat după acest accident șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari.

Menționăm că, de la începutul anului curent, trei persoane au decedat și 17 au fost traumatizate în cele 57 de accidente rutiere produse din cauza adormirii la volan a șoferilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md