/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Dorin Chirtoacă îl acuză pe Pavel Filip de furt intelectual: Vă atribuiți proiectul și-l prezentați ca și cum ar fi al Dvs.

missing
31 octombrie 2018, ora 17:42

„Există și un acord între cele două Guverne în acest sens, de mai mulți ani. Între timp, au fost asamblate peste 100 de troleibuze, inclusiv 20 pe baterii, care sunt aceleași autobuze electrice sau electrobuze. Ele merg astazi spre Aeroport și suburbii. BEI și BERD au dat ca exemplu acest proiect în toată Europa de Est”, a scris Chirtoacă pe rețelele de socializare.

„Pe 3 octombrie 2016, când la Chișinău a avut loc lansarea primului troleibuz pe baterii / autobuz electric – Dvs. ați lipsit, deși era programat să veniți, a venit doar prim-ministrul Republicii Belarus. Am înțeles de atunci de ce: pentru ca, peste un timp, să vă atribuiți proiectul și să-l prezentați ca și cum ar fi al Dvs., la fel cum a fost și cu “Prima Casa”, cu altele, și cu totul, de fapt”, a comentat ex-primarul.

Amintim că, Pavel Filip întreprinde zilele acestea o vizită la Minsk. Premierul a vizitat uzina „Belkommunmash” și a discutat cu autoritățile din Belarus posibilitatea creării unei întreprinderi mixte moldo-belaruse, care să se ocupe cu asamblarea în Republica Moldova a autobuzelor electrice produse în Belarus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram