Jaf ca în filme. Cu cagule pe cap, doi tipi au furat un safeu cu 100 mii lei dintr-o instituție de creditare din Comrat// VIDEO

Jaf ca în film în orașul Comrat. Doi bărbați au pătruns pe timp de noapte într-o instituție de creditare, de unde au sustras un safeu în care se aflau mijloace bănești şi bunuri materiale, în valoare de 137 642 lei. Suspectați de săvârșirea furtului în proporții deosebit de mari sunt doi tipi  21 și respectiv de 27 ani.

Din imaginile video difuzate de Poliție, se poate de observat cum cei doi au  acționat pe timp de noapte. Cu cagule pe cap, ei au deteriorat ușa de la intrare și în câteva secunde, au săvârșit infracțiunea.

După ce au sustras safeul, ei au scos banii din safeu cu ajutorul unei răngi metalice. Deteriorat, safeul a fost găsit într-un lacul de la marginea orașului Comrat.

În urma investigațiilor întreprinse de Direcția Combaterea Crimei Grave a Inspectoratului Național de Investigații s-a stabilit că cei doi sunt originari din Găgăuzia.

În timpul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților au fost depistate și ridicate mai multe bunuri a căror proveniență nu este cunoscută.

La moment, unul dintre suspecți este reținut pentru 72 de ore, celălalt urmează să fie anunțat în căutare.

Poliția precizează că persoanele culpabile de o asemenea infracțiune riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.