13:20:31 29.03.2024
Stiri

Premierul Filip s-a întâlnit cu Johannes Hahn. Ce PROMISIUNE i-a făcut oficialul de la Chișinău comisarului european pentru Politica de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere

Politică 31.10.2018 14:19 Vizualizări1396 Autor: Ziarul National
Premierul Filip s-a întâlnit cu Johannes Hahn. Ce PROMISIUNE i-a făcut oficialul de la Chișinău comisarului european pentru Politica de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere


R. Moldova va îndeplini reformele recomandate de Uniunea Europeană și rămâne angajată în îndeplinirea agendei europene asumate. Declarația a fost făcută astăzi de premierul Pavel Filip la Minsk, Belarus, în cadrul unei întrevederi cu comisarul european pentru Politica de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, Pavel Filip a subliniat importanța continuării dialogului cu partenerii UE și comunicării inclusiv la nivel înalt, accentuând că autoritățile de la Chișinău rămân angajate în îndeplinirea agendei europene.

„Vom continua reformele în justiție, economie, dar și în sectorul financiar-bancar”, a spus premierul.

De asemenea, prim-ministrul s-a referit și la viitoarele alegeri parlamentare. Oficialul de la Chișinău a menționat că autoritățile R. Moldova vor face tot ce este necesar ca alegerile parlamentare să fie libere și corecte, subliniind că scrutinul va fi monitorizat și de o echipă impunătoare de observatori internaționali.

Întâlnirea dintre Pavel Filip șiJohannes Hahn a avut loc în marja reuniunii Grupului de bază al Conferinţei pe probleme de securitate de la Munchen, care are loc în Belarus.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md