/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

RISE: Jurnalista Liuba Șevciuc, urmărită de un „provocator de meserie”, după publicarea investigației „Paradisul Oligarhului”

missing
31 octombrie 2018, ora 13:15

Publicația de investigații RISE Moldova scrie că jurnalista Liuba Șevciuc este urmărită de un „provocator de meserie”. Potrivit redacției RISE, totul a început a doua zi după ce a fost publicată investigația „Paradisul oligarhului”, despre vilele din străinătate ale președintelui Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc. 

„Informația ne-a fost comunicată în cadrul unei întâlniri cu o persoană implicată direct în acțiunea de filaj. Aceasta a descris cu lux de amănunte ce a făcut jurnalista pe parcursul zilei de 6 septembrie 2018 și a dezvăluit date veridice despre membrii familiei sale, cât și detalii din viața personală”, scrie RISE Moldova.

Potrivit sursei, Liuba Șevciuc a fost monitorizată mai multe zile. Mai mult, redacția scrie că și alți jurnaliști RISE „au fost luați în vizor”.

Dezvăluirile au fost făcute de Veaceslav Galoi. Potrivit RISE, în ultimii zece ani acesta fost implicat în mai multe provocări și situații care s-au soldat cu rețineri ale unor persoane cu funcții publice sau a unor oameni de afaceri.

Vedeți filmul evenimentelor și reacțiile autorităților la acest caz pe portalul RISE Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram