Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Acțiune ZdG: Sperie un corupt!…

Acțiune ZdG: Sperie un corupt! Abonează-l!

De Halloween poți speria corupția, abonând o persoană cu probleme de integritate la Ziarul de Gardă. Cu acest îndemn vine redacția ZdG către cititorii săi, amintindu-le că a început campania de abonare la ziare pentru anul 2019. De asemenea, mai puteți abona edițiile tipărite în limbile română și rusă pentru luna decembrie 2018, oferindu-le celor dragi un dar cu ocazia  sărbătorilor de iarnă. 

Astăzi este ultima zi a lunii octombrie, iar în unele țări este sărbătorit Halloweenul, o zi în care copiii, dar și adulții îmbracă măști fioroase, care simbolizează spiritul răului, ce urmează a fi îmbunat cu dulciuri și mici atenții.

Redacția ZdG a decis să facă uz de simbolistica acestei zile, lansând o provocare pentru cititorii și simpatizanții săi: Să sperie corupții, oferindu-le câte un abonament la ziarul care scrie cel mai mult despre corupție, injustiție și încălcarea drepturilor omului. Campania de abonare a corupților a fost lansată pe paginile de Facebook ale ZdG în limba română  și în limba rusă.

Abonare se poate face la orice oficiu poștal, dar și on-line, pentru orice persoană care are un card bancar. Se pot face abonamente pentru ediția în limba română, în limba rusă, pentru oamenii din orice localitate a Republicii Moldova. Iar abonamentele on-line se pot perfecta nu doar de Halloween, ci în orice zi și chiar în orice noapte.

Fiecare cititor al ediției on-line a ZdG, care primește toate produsele ZdG gratis, poate dărui un abonament pentru cei dragi din sate, care nu au acces la internet sau obișnuiesc să citească ziare: părinți, bunei, frați, veri, învățători, medici, ingineri, prieteni, socri, vecini. De asemenea, pot fi abonate diverse instituții, cum ar fi: școli, biblioteci, primării, spitale, închisori, întreprinderi agricole, și chiar barurile sătești, unde se adună deseori consătenii să mai discute starea națiunii.

Odată cu lansarea campaniei „Sperie un corupt! Abonează-l la ZdG!” în seara zilei de 30 octombrie, tirajul ZdG a crescut cu câteva exemplare, datorită  abonamentelor on-line perfectate de către noii și vechii prieteni ai ZdG. Mulțumim Olga, Vadim, Nadia, Vlad, Adrian, Iulia, Hariton, Viorel, Cristina, Anastasia și mulți alții pentru că ați decis să faceți parte din comunitatea ZdG! Persoanele pe care le-ați abonat vor primi Ziaul de Gardă în fiecare săptămână, iar redacția se angajează să îl facă interesant și captivant, menținând aceeaș linie editorială de luptă pentru transparență și drepturile omului.

„Să bântuim corupția”, a declarat reportera ZdG Diana Gațcan, care a îmbrăcat azi o haină cu însemnele zilei, înarmată cu informații despre diverse acte de corupție, care se transformă în știri pe parcursul zilei.