/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Accident lângă satul Peresecina. O mașină a fost inversată, iar o femeie a fost transportată la spital

missing
31 octombrie 2018, ora 09:54

Potrivit ofițerei de presă Orhei, Irina Burdujan „Un bărbat de 39 de ani, conducând automobilul de model Renault Scenic, nu a ținut cont de faptul că carosabilul este umed, în urma căreia, șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu în șanțul de scurgere a apelor. Ulterior, mașina s-a inversta.”

În automobil se mai află o femeie de 65 de ani, care a suferit traumatisme fiind transportată la Spitalul raionului Orhei pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost supus testului de alcoolemie, prin care s-a depistat că acesta nu era în stare de ebrietate. La fața locului s-a deplasat o echipă de descarcerare, însă nu a fost nevoie de intervenția acesteia.

Oamenii legi stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram