‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri550 de companii din 25 de ţări participă la INDAGRA 2018, cel mai mare...

550 de companii din 25 de ţări participă la INDAGRA 2018, cel mai mare târg agroalimentar din România

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Peste 550 de companii din 25 de ţări, dintre care mai mult de 380 din România, participă la ediţia din acest an a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2018, cea mai importantă manifestare cu profil agricol organizată anual în România.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 şi este organizat de Romexpo, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România (CCIR) sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României. Organizatorii estimează că peste 65.000 de vizitatori vor călca pragul expoziţiei care, în acest an, se întinde pe 64.000 metri pătraţi, notează Agerpres.

În cadrul expoziţiei, autorităţile aflate în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) vor organiza o serie de conferinţe.

Organizatorii anunţă că, la 15 ani de la dispariţia producţiei de tractoare din România, în cadrul INDAGRA va fi prezentat oficial primul tractor agricol românesc, un concept 100% autohton şi în a cărui fabricare, inginerii români au integrat piese româneşti în proporţie de 80%.

Gradul de internaţionalizare a târgului Indagra este de 31%, în creştere faţă de ediţia de anul trecut cu 11%. Printre ţările cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante, prezente la târg se numără Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria, Belarus, Cehia, Finlanda, Republica Moldova, Rusia, Coreea de Sud.

Potrivit organizatorilor, în aceeaşi perioadă se va desfăşura şi Indagra Food, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din România, unde peste 200 sunt companii din industria alimentară şi din domeniile conexe îşi vor expune produsele pe 11.000 mp.

‹ adv ›

Vor fi prezentate publicului sute de produse şi tehnologii inovative şi vor avea loc sesiuni informative cu privire la performanţele şi progresul din domeniul alimentaţiei.

Nu în ultimul rând, vizitatorii vor putea face şi o incursiune în lumea rafinată a băuturilor în cadrul Expo Drink, cea de-a treia expoziţie organizată pe parcusul Indagra 2018.

Evenimentul va reuni producători tradiţionali şi internaţionali de vinuri şi băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu şi producători de echipamente folosite în procesul de vinificaţie.

‹ adv ›

Programul de vizitare este între 31 octombrie şi 3 noiembrie, între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică, 4 noiembrie, între orele 10:00 şi 16:00.

Potrivit organizatorilor, biletul de intrare costă 30 de lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›