Ești interesat/ă de domeniul media? Participă la proiectului „Sporirea rolului cetățenilor în mass-media națională prin educație pentru media în școli”

PIN MD_concurs granturi mici

Ai vârsta cuprinsă între 16 și 21 de ani și ești interesat/ă de domeniul media, jurnalism cetățenesc, activism media? Participă la proiectului „Sporirea rolului cetățenilor în mass-media națională prin educație pentru media în școli” și primește un grant în valoare de 6000 de lei.

Competiția granturilor mici în cadrul proiectului „Sporirea rolului cetățenilor în mass-media națională prin educație pentru media în școli”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Cehe prin intermediul programului Transition, adresată tinerilor interesați de domeniul media, jurnalism cetățenesc, activism media în localitățile lor, care vor elabora și expedia propuneri de proiect.

La proiect pot aplica tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 21 de ani. Prioritate vor avea participanții la trainingul „Media 4 Youth”, liderii cluburilor de film OWIS și tinerii din raioanele Fălești, Strășeni, Ungheni și municipiul Chișinău. Vor fi oferite între două și cinci granturi, în mărime de până la 6000 de lei fiecare.

Propunerile de proiect vor fi selectate în baza următoarelor criterii:
# Actualitate;
# Impact (câte persoane vor beneficia în urma acestui proiect);
# Sustenabilitate (cum va fi asigurată continuitatea inițiativei după finisarea proiectului);
# Parteneriat (implicarea altor persoane decât aplicantul/aplicanta în proiect).

Formularele completate și anexele trebuie să fie transmise până pe 12 noiembrie 2018, ora 17.00 (ora Moldovei), la adresa de e-mail [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente