/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Imagini noi din interiorul apartamentelor avariate de pe bd. Moscova, unde se instalează primul planșeu

30 octombrie 2018, ora 16:08

Potrivit Primăriei, lucrările de reconstrucție a blocului sunt executate de compania „ExFactor Grup” SRL. Beneficiar al lucrărilor este Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare a Primăriei Chișinău, iar în calitate de proiectant al obiectivului a fost stabilit Institutul municipal de proiectări „Chişinău-proiect”.

Din cauza complexității lucrărilor care trebuie făcute, locatarii apartamentelor distruse nu se vor putea întoarce acasă până la finele acestui an.

Amintim că, în urma exploziei din blocul de pe bulevardul Moscova au murit cinci persoane, iar alte opt au fost rănite, printre care și un pompier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram