/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Controale neașteptate pentru taximetriști. Ce încălcări au depistat Polițiștii

30 octombrie 2018, ora 15:32

Oamenii legii au depistate 34 încălcări de exploatarea a automobilelor, precum: lipsa truselor medicale şi a stingătoarelor, precum şi certificate de competenţă profesională nevalabile, reutilarea unităților de transport neautorizate, conducerea mijlocului de transport fără a avea permisul de conducere asupra sa.

Astfel au fost întocmite 22 procese-verbale cu privire la contravenţii și au fost ridicate 7 plăcuțe de înmatriculare.

Acţiunile au avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi respectarea regulilor de exploatare a unităţilor de transport a pasagerilor.

În total au fost verificați 85 de taximetrişti, cărora le-au fost verificate actele obligatorii de conducere a unităţilor de transport, în special certificatele de competenţă profesională, starea tehnică a automobilului, precum şi prezenţa obligatorie a truselor medicale şi a stingătoarelor.

Poliţia Capitalei avertizează şoferii transportului public de a asigura buna funcţionare a unităţilor de transport, iar acţiuni de acest gen vor fi demarate permanent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram