/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

„Se comit presiuni asupra Partidului Șor”. Cum formațiunea a comentat decizia instanței prin care a fost amendat Ilan Șor

missing
30 octombrie 2018, ora 15:37

„Scoaterea neîntemeiată din cursa prezidențială din 2016 a candidatului nostru, tentativa de anulare a rezultatelor alegerilor locale în comuna Jora de Mijloc, învinuirile împotriva candidatului la scrutinul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, care au dus în rezultat la scoaterea ilegală din cursa electorală, ne duc la gândul că aceste situații nu sunt întâmplătoare, dar se fac intenționat pentru a sabota activitatea Partidului Politic ”ȘOR”. Iar amendarea liderului Ilan Șor pentru presupusele nereguli din campania electorală din Chișinău, sunt o dovadă în plus a faptului că se comit presiuni asupra Partidului ”ȘOR””, se spune în comunicat.

În același timp, partidul afirmă că nu va înceta activitatea și va munci mult pentru a-și asigura victoria în Parlament. „Afirmăm cu tărie că nu vom lăsa mâinile în jos și vom continua lupta cu nedreptatea instanțelor judecătorești care sunt îndreptate împotriva formațiunii noastre, având scopul de a reduce activitatea noastră politică”, se mai spune în comunicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram