15:08:03 28.03.2024
Stiri

Șapte taximetre care circulau pe străzile Chișinăului au rămas FĂRĂ numerele de înmatriculare: Șoferi fără permise, mașini reutilate ilegal și lipsa truselor medicale

Social 30.10.2018 15:19 Vizualizări1037 Autor: Ziarul National
Șapte taximetre care circulau pe străzile Chișinăului au rămas FĂRĂ numerele de înmatriculare: Șoferi fără permise, mașini reutilate ilegal și lipsa truselor medicale


Taximetriști care au ieșit la lucru fără a avea permisul de conducere la ei, truse medicale şi stingătoare lipsă în mașini, certificate de competenţă profesională nevalabile, dar și reutilări ilegale a unităților de transport.

Asta au găsit astăzi-dimineață angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, ai Serviciul Fiscal de Stat și ANTA care au verificat conducătorii auto de pe străzile capitalei, în special taximetriştii.

În total au fost verificați 85 de taximetrişti, iar oamenii legii au depistat 34 de încălcări șa exploatarea automobilelor și au întocmit 22 de procese-verbale. Totodată, la șapte taximetre au fost ridicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Şoferilor li s-a solicitat să înlăture imediat încălcările depistate, fiind pregătite totodată prescripţii şi remise către administraţiile companiilor de taxi. Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în mărime de la 300 până la 600 de lei, cu aplicarea punctelor de penalizare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md