/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Reprezentanții PAS și PDM anunță cum partidele vor merge în alegerile parlamentare din 2019

missing
30 octombrie 2018, ora 13:13

Deputatul PDM, Eugen Nichiforciuc, spune că vor fi selectați cei mai buni reprezentanți ai PDM pentru circumscripțiile uninominale, persoane care se bucură de cea mai mare încredere în rândul populației, potrivit sondajelor interne ale formațiunii. „Pot declara cu certitudine că cei mai demni candidați vor fi din partea PDM”, a afirmat Eugen Nichiforciuc.

Președintele organizației municipale Chișinău a Partidului Acțiune și Solidaritate, Vladimir Bolea, a spus că vor fi aplicate filtre de integritate și meritocrație, stabilite de Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Fiecare pretendent va fi analizat prin perspectiva activității pe care o desfășoară, a moralității. „Meritocrația înseamnă în ce măsură te-ai implicat în lupta politică, cât de activ ai fost în partid, ce funcție ocupi”, a spus Vladimir Bolea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram