O fetiţă de patru ani a murit la bordul unui avion în timp ce zbura de la Chișinău spre Viena pentru o intervenție la inimă

1451287800_145128_1451287800_noticia_normal

O fetiţă de patru ani și jumătate a murit acum două zile la bordul avionului care o transporta de la Chişinău la Viena pentru o intervenţie la inimă.

Potrivit autorităţilor din sănătate, micuţa a fost internată la începutul lunii la Institutul Mamei și Copilului în stare gravă, iar părinţii au solicitat ajutorul medicilor dintr-o clinică din Viena, unde fetiţa a mai fost operată anterior, comunică MOLDPRES.

Conform sursei citate, fetiţa a primit acceptul medicilor pentru a urca la bordul aeronavei, însă în timpul zborului s-a simţit rău. Aeronava a aterizat de urgență la Budapesta, însă copilul nu a mai putut fi resuscitat.

Solicitat de MOLDPRES, consilierul ministrului de Externe, Valeriu Rusu, a menţionat că autorităţile din R. Moldova şi Ungaria depun efort pentru a urgenta procedurile necesare pentru repatrierea micuţei şi este în contact permanent cu părinţii minorei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente