/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Al treilea deces în cazul intoxicației din Cantemir! Băiatul de 8 ani a murit la Institutul Mamei și Copilului

missing
30 octombrie 2018, ora 09:52

Potrivit reprezentantului IMC, băiatul a fost adus în stare gravă. Medicii au încercat să-i salveze viața, însă fără succes. Decesul copilului a survenit aseară, în jurul ore 20.00.

Amintim că, ieri, două surori, în vârstă de patru și unsprezece ani, au murit în urma unei intoxicații cu insecticide. Băiatul care a murit azi este verișorul celor două fete. Pe lângă cei trei copii, la spital au ajuns și două femei adulte, mama și bunica fetelor decedate ieri. Femeile se află la Spitalul Sfânta Treime din Chișinău.

Tragedia s-ar fi întâmplat după ce bunelul celor trei copii a prelucrat cu insecticide grâul, care era păstrat într-o încăpere de lângă odaia în care dormeau copiii și cele două femei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram