Evenimente pre-Halloween. Michiduții, fantomele și demonii vor ieși la vânat în seara de marți

_MG_6579

A rămas încă o zi până la cea mai mistică zi din an. Pe 30 octombrie se fac marele pregătiri pentru ziua-cheie. Cu toate acestea, vă sugerăm să găsiți și alte posibilități de a vă diversifica ziua de marți, oferindu-vă următoarele idei.

#Zilele Culturii Japoneze la Chișinău

Ambasada Japoniei în Republica Moldova, Centrul de cultură și artă japoneză „Ikenobo” în parteneriat cu Biblioteca Națională a Republicii Moldova, vă invită la o serie de evenimente în cadrul ZILELOR CULTURII JAPONEZE LA CHIȘINĂU (27-30 octombrie).
În program:
– 30 octombrie, ora 18. 00 – Atelier de creație „KOMONO” (confecționarea lucrurilor mici din stofă). Invitat special MIDORI YAMADA, profesor, maestru al Institutului de Ikebana „Ikenobo” din Kyoto, Japonia.  Evenimentul vor avea loc în Sala de Conferințe „Alexe Rău” a BNRM, blocul central, (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”). Intrarea și participarea la toate activitățile sunt gratuite.

Pagina evenimentului.

#Balul Bobocilor UTM 2018

Comitetul Sindical Studențesc al Universității Tehnice a Moldovei vă invită la Balul Bobocilor UTM-iști în stil Halloween.
DRESS CODE: Costum de Halloween și Face painting.

Locația: Club XOXO, Str. București 68, Ora: 19:00. Info despre bilete aflați aici.

#Halloween Party

Cea mai înfricoșătoare noapte se așteaptă la MuzCafe Karaoke ( str.Sarmizegetusa 18/5). Cel mai malefic costum va fi premiat. Organizatorii ți-au pregătit voi cele mai noi concursuri și cea mai înfricoșătoare atmosferă. Demonii și fantomele sunt așteptați la ora 22:00. Pagina evenimentului.

#Atelier de dezvoltare personală (adulți)

Atelier pentru adulți, cu scopul conștientizării de sine și dezvoltării gândirii pozitive.

Ce veți obține:

#creșterea încrederii personale;

#obținerea echilibrului emoțional;

#debarasarea de traumele din trecut;

#restructurarea modelelor de gândire;

#stabilirea unui plan optimist de viață.

Atelierul este format din 6 ședințe a câte 2 ore fiecare.

Atelierul este contra cost – se achită pentru întreg cursul. Va puteți înscrie la datele de contact: email: [email protected] sau la numerele de mobil: 069044041 079161176  ori prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente