/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Mai multe persoane au intrat în sediul CNA pentru a cere eliberarea lui Scarlat și cercetarea lui în libertate

missing
29 octombrie 2018, ora 17:33

Libertate lui Scarlat. Libertate lui Scarlat. Libertate lui Scarlat.

Fostele sau actualele paciente ale medicului Scarlat s-au mobilizat pe rețelele de socializare și s-au adunat să ceară eliberarea doctorului.

Domnul Scarlat este bănuit și atunci când o persoană este bănuită nu trebuie să stea în izolator. Ceea ce se întâmplă, se întâmplă o chestie un pic banală pentru că, sunt criminali care stau la libertate, dar Scarlat care dă vieți stă în izolator.

Noi cerem eliberarea lui Vadim Scarlat din arest și cercetarea lui la domiciliu. Până la proba contrarie orișicine este nevinovat. Trebuie să se stabilească exact toate detaliile și să vedem dacă este vinovat sau nu.

Vrem să spunem și să rugăm autoritățile care sunt competente în acest domeniu ca măcar să fie examinat dosarul în libertate, ca să nu fie închis acolo în penitenciar.

Printre protestare au fost și câteva femei însărcinate. Acestea își doresc eliberarea lui Vadim Scarlat pentru că doar cu el se vor simți în siguranță la naștere.

Sigur că-i greu fiindcă toată Nădejdea n dumnealui era. Foarte bun specialist. Urmează să nasc și tot la dumnealui și îl așteptăm la maternitate.

Noi credem în nevinovăția acestui medic deoarece, salvând și având grijă de mii de oameni și mii de bebeluși eu nu cred că dumnealui este vinovat în cazul dat.

După ce au văzut că în fața lor nu iese nimeni din cadrul instituției să le vorbească, mămicile au decis să intre în sediul CNA.

Oamenii care s-au prezentat cu copii în brațe cu burtici. Să așteptăm careva răspunsuri…nu să strigăm în zădar în fața clădirii. Vă rog, ce aveți în scris denunțați și le transmit conducerii. Nu ar trebui să fie în izolator ar trebui să fie cercetat în libertate sau arest la domiciliu. Bine, asupra detenției se expune instanța de judecată nu ne expunem noi.

Libertate lui Scarlat. Libertate lui Scarlat.

Ulterior femeile au depus o petiție în formă scrisă în care au indicat solicitările. Anterior, grupul de părinți au lansat o petiție on-line care până astăzi a fost semnată de aproape 1500 de persoane.

Medicul Vadim Scarlat a fost reținut săptămâna trecută în dosarul mitei pentru judecători. El este suspectat că ar fi oferit unui magistrat mită, în sumă de două mii de euro, pentru ca judecătorul să ia o hotărâre favorabilă într-un dosar în care Scarlat este cercetat pentru neglijență care a dus la decesul unui nou-născut. În total, 10 persoane au fost reținute în dosarul mitei pentru judecători, nimeni nu-și recunoaște vina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram