14:33:01 28.03.2024
Stiri

Primăria Bălți alocă opt MILIOANE de lei pentru o BAIE PUBLICĂ. „Bani pentru terenuri de joacă NU sunt, dar pentru baie da. Așa și trăim în micul nostru Las Vegas”

Social 29.10.2018 16:00 Vizualizări873 Autor: Ziarul National
Primăria Bălți alocă opt MILIOANE de lei pentru o BAIE PUBLICĂ. „Bani pentru terenuri de joacă NU sunt, dar pentru baie da. Așa și trăim în micul nostru Las Vegas”
Poză simbol


Primarul de Bălți, Nicolae Grigorișin, este criticat pentru faptul că a alocat 8 000 000 de lei pentru reanimarea băii publice din oraș, dar nu s-ar preocupa de rezolvarea unor probleme cu adevărat importante pentru comunitate.

Potrivit președintelui organizației de tineret al Partidului Democrat din Bălți, Alexei Onoico, reanimarea băii publice ar fi o acțiune inutilă și „bani aruncați în vânt”.

„Văd că Primăria Bălți alocă 8 000 000 de lei pentru reanimarea băii publice. Nici nu am cuvinte să-mi exprim nedumirirea și nemulțumirea. Trebuie să ai mare „curaj” să ei o asemenea decizie, când în oraș efectiv nu ai unde ieși la plimbare cu copii. Eu, de exemplu, nu știu unde să merg la plimbare cu copii. Nu avem zone de odihnă deloc, cu excepția căsuțelor de pe malul lacului”, spune Onoico, într-o postare pe Facebook.

Acesta crede că banii respectivi ar trebui alocați pentru proiecte cu adevărat importante pentru oameni. „Nu avem terenuri de fotbal, volei sau baschet, unde copii să practice fotbalul. Când e vorba de așa ceva ni se spune că bani nu sunt. Bani nu sunt nici pentru apeduct și canalizare, pentru procurarea tomberoanelor și multe alte lucruri importante. Vedem că pentru această baie s-au găsit 500 de mii de euro”, a adăugat acesta.

Mai mult, Onoico afirmă că baia reconstruită pe banii Primării va fi în continuare întreținută de municipalitate, ceea ce înseamnă „banii tuturor”. „Așa și trăim în micul nostru Las Vegas”, a conchis acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md