Ești inteligent/ă și îți place să lucrezi în echipă sau chiar sa fii liderul acesteia? Participă la competiția „Odyssey of the Mind”

c

Adună-ți echipă și participă la cea mai tare competiție „Odyssey of the Mind”, care va scoate în evidență cele mai tari capacități ale personalității tale și te va învăța cum să fii un coach de nota 10.

„Odyssey of the Mind / Odiseea Cugetului” este un program internațional de gândire creativă pentru copii şi tineri. Acest concurs pune accentul pe soluționarea creativă a unor probleme diverse, de la cele mecanice până la prezentările teatralizate de interpretări proprii ale operelor literare clasice. Asociația pentru Dezvoltare Creativă implementează programul Odyssey of the Mind în Moldova începând cu anul 2011. În anul 2020, Moldova va găzdui Competiția Europeană a programului.

Acum ai șansa să participi la un Training for Coaches, în care vei afla totul despre programul Odyssey of the Mind și regulile competiției naționale și internaționale. Instruirea se va desfășura în perioada 24-25 noiembrie, la Chișinău, alături de alți coaches/antrenori, jurați și organizatori ai acestui program. Cheltuielile pentru transport tur – retur, cazare, mâncare și materiale de instruire, cât și alte surprize vor fi acoperite de către organizatori.

Care sunt cerințele de participare

# Profesionist sau doritor de a lucra cu tinerii: părinte, bibliotecar, profesor sau elev în clasa a XII – a, lucrător de tineret;
# Să cunoști limba română, engleză sau ambele;
# Să fii disponibil de a participa la toate activitățile ce țin de competiția Odyssey of the Mind pe parcursul anului 2018-2019: câteva întruniri de planificare la Chișinău, competiția națională, întrunire de evaluare. Restul timpului va fi dedicat tinerilor din comunitate pentru pregătiri de competiție.

Beneficiile participării în programul Odyssey of the Mind

# Dezvolți și pui în practică capacitățile de lider și lucru în echipă, abilități de coaching;
# Dobândești abilități de comunicare interactivă și interculturală, rezolvare a problemelor prin metode inovative;
# Îți dezvolți creativitatea și dobândești metode interactive de activitate cu tinerii;
# Îți faci mulți prieteni noi din toate colțurile Moldovei cât și de peste hotarele ei;
# Ai parte de multă distracție și dispoziție la maxim.

Pentru a te înscrie în program, completează formularulData limită de aplicare este 15 noiembrie 2018. Pentru mai multe detalii, contactați organizatorii aici [email protected]. Devino parte a programului ce te va dezvolta ca să sprijini și să ghidezi dezvoltarea altora!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente