20:49:45 19.04.2024
Stiri

DOC // Ministra Silvia Radu a semnat un ORDIN care-l vizează pe directorul Spitalului Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău: „Voi lua cele mai ASPRE măsuri”

Social 29.10.2018 12:21 Vizualizări2550 Autor: Ziarul National
DOC // Ministra Silvia Radu a semnat un ORDIN care-l vizează pe directorul Spitalului Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău: „Voi lua cele mai ASPRE măsuri”


Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, cere verificarea activității conducerii Spitalului Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău, în frunte cu Iurie Dondiuc, după ce mai mulți pacienți și angajați ai instituției au reclamat diferite neregului.

„Am semnat ordinul pentru Constituirea unei comisii de Control care să verifice activitatea conduceri spitalului nr. 1 din Chișinău. Am primit foarte multe plângeri atât de la pacienți, cât și de la personalul medical care activează în cadrul spitalului. Plângerile vizează fapte de netolerat și sunt acuzații grave. Dacă toate acestea se vor adeveri în urma controlului, atunci voi lua cele mai aspre măsuri”, spune Silvia Radu.

CITIȚI și Secretara care i-ar fi permis Silviei Radu să intre la „cheful cu RAȚE” de la Spitalul Nr. 1 s-a CONCEDIAT

Aceasta a precizat că „cine nu respectă pacienții, cine nu respectă procedurile, personalul medical, înseamnă că nu are ce să caute în sistemul medical”.

Anterior, și primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a dispus efectuarea unei anchete care vizează acțiunile conducerii spitalului. Acesta a făcut referire la o scrisoare primită de la medicii instituției, care se plâng că ar fi intimidați de conducerea instituției medicale.

De menționat că directorul spitalului, Iurie Dondiuc, a fost demis anterior de primarul interimar Silvia Radu, însă instanța de judecată l-a restabilit în funcție.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md