/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC, VIDEO / După Primărie, și Ministerul Sănătății a intentat o anchetă pe numele directorului Spitalului nr. 1 din Chișinău

29 octombrie 2018, ora 12:09

„Am primit foarte multe plângeri, atât de la pacienți, cât și de la personalul medical care activează în cadrul spitalului. Plângerile vizează fapte de netolerat și sunt acuze grave. Dacă toate acestea se vor adeveri în urma controlului, atunci voi lua cele mai aspre măsuri. Am spus de la început: cine nu respectă pacienții, cine nu respectă procedurile, personalul medical, înseamnă că nu are ce să caute în sistemul medical”, a comentat ministra Sănătății, Silvia Radu, pe rețelele de socializare.

Doc: Facebook/Silvia Radu

Menționăm că, Iurie Dondiuc susține că este vorba despre un litigiu cu câțiva angajați ai instituției, legat de comasarea a două secții din spital. Angajații spitalului nu au fost de acord cu reorganizarea secțiilor și nu au acceptat să activeze în continuare în cadrul instituției și s-a adresat în instanță. Directorul spune că prima instanță și Curtea de Apel i-au dat dreptate.

La rândul său, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu spune că managerul spitalului nu avea dreptul să reorganizeze acele secții fără permisiunea Consiliului Municipal Chișinău.

Amintim că, anterior, când Silvia Radu era în funcția de primăriță interimară a capitalei, aceasta l-a concediat pe Iurie Dondiuc. Acesta a fost însă restabilit ulterior în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram