Clubul Leicester a confirmat că patronul echipei a murit într-un accident aviatic. La bord se mai aflau încă 4 persoane

MGQ2MGU2ZGUxZDNjY2RkOWViZjFmODYxNw==.thumb

Clubul Leicester a confirmat printr-o postare pe Twitter că patronul Vichai Srivaddhanaprabha (60 de ani) a murit, în tragicul accident, produs de prăbușirea elicopterului lângă stadionul King Power. În momentul prăbușirii în elicopter se mai aflau alte patru persoane.

Poliția din Leicestershire a anunțat și numele celorlalte patru victime: pilotul Eric Swaffer (53 de ani), iubita acestuia, Izabela Lechowicz (46 de ani), și alți doi membri ai staff-ului, Nursara Suknamai și Kaveporn Punpare. Astfel, fiica miliardarului, Voramas Srivaddhanaprabha, nu se afla la bord, așa cum o parte a presei din Anglia anunțase.

„Este un regret enorm să confirmăm că patronul nostru, Vichai Srivaddhanaprabha, se afla printre cei care și-au pierdut viața într-un mod tragic, atunci când un elicopter în care se aflau el și alți patru oameni s-a prăbușit lângă stadionul King Power. Nu există supraviețuitori.

Primele gânduri ale tuturor oamenilor de la club se îndreaptă către familia Srivaddhanaprabha și către familiile celorlalți care se aflau la bord.

Meciul lui Leicester cu Southampton din Cupa Ligii a fost amânat. Suntem emoționați după ce am văzut răspunsul dat de fanii din toată Anglia după tragedia de sâmbătă”, se arată în postarea echipei Leicester.

Vichai Srivaddhanaprabha era patronul lui Leicester City din 2010, după ce a cumpărat clubul de la Milan Mandaric. La scurt timp după ce devenit noul patron al formaţiei, omul de afaceri thailandez a decis să schimbe numele stadionului, din “Walkers Stadium” în “King Power Stadium”.

Leicester City a devenit campioană în sezonul 2015-16, când formaţia de pe “King Power Stadium” a câştigat primul şi singurul titlu de campioană a Angliei din istoria clubului. După performanţa obţinută, Vichai Srivaddhanaprabha le-a oferit jucătorilor câte un automobil BMW i8s, care avea în 2016 un preţ de catalog de 100.000 de lire sterline.

În mai 2017, omul de afaceri thailandez a cumpărat şi clubul Oud-Heverlee Leuven, care în prezent joacă în liga a doua din Belgia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente