/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ivan Diacov: Nu se vrea condamnarea lui Ilan Șor pentru că se vrea ca el să fie în politică. Dosarul se tergiversează intenționat

29 octombrie 2018, ora 08:31

Potrivit lui, șansele că Ilan Șor va rămâne necondamnat sunt foarte mari. Aceasta pentru că admisibilitatea că expertiza contabilă solicitată de Ilan Șor va da un răspuns dorit este foarte mare. „Expertiza contabilă este destul de complicată. Dacă expertul jonglează foarte bine cu cifrele, procurorul poate să citească și să creadă că totul e corect și să decidă că nu este vinovat”, a declarat Ivan Diacov, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Despre dosarele lui Vlad Filat și Veaceslav Platon fostul procuror-șef spune că în acestea sunt foarte multe abuzuri procedurale care nu fac față justiției. „Eu ca specialist spun că s-au făcut foarte multe abuzuri și nu neapărat post să le cataloghez ca politice”, a menționat Ivan Diacov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram