Este vorba de pakistanezul Sumail Hassan Syed, care foloseşte gamer-tag-ul de Suma1L. Este membru într-una din cele mai de succes echipe de sport electronic din lume, denumită Evil Geniuses. La 8 august 2015, cei cinci coechipieri au câştigat impresionanta sumă de peste şase milionae de dolari în finala Campionatului Mondial de Dota 2. „Dota 2” se referă la jocul de strategie „Defense of the Ancients 2”. Premiile totale ale competiţiei au ajuns la 19 milioane de dolari, care în sine reprezintă un record: cel mai mare premiu pus la bătaie în cadrul unui turneu de sport electronic. Americanii de la Evil Geniuses i-au învins în finală pe chinezii de la CDEC.

În urma succesului, câştigurile lui Sumail au depăşit un milion de dolari, devenind, conform cărţii recordurilor lui Guinness cel mai tânăr gamer care a devenit milionar practicând sporturile electronice, infoemază Agerpres.

Tânărul pakistanez s-a mutat în Illinois, SUA, în 2014, moment în care s-a dedicat carierei competiţionale. Echipa sa a participat la peste 460 de turnee, concurând la jocuri precum StarCraft, Halo şi Counter-Strike.