19:38:37 24.04.2024
Stiri

TRUCURI la care apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără

Monden 28.10.2018 17:31 Vizualizări4257 Autor: Ziarul National
TRUCURI la care apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără Sursa: avantaje.ro


La 65 de ani, Brigitte Macron arată și se simte mult mai în formă decât multe femei tinere. Sigur că are la îndemână o armată de stiliști, de hairstiliști, de make-up artiști și de consilieri de imagine, oameni la care cele mai multe dintre noi nu au acces. Pe lângă acest avantaj, Brigitte Macron rămâne fidelă unor trucuri care nu dau greș.

Fie că-l lasă liber sau și-l prinde, Prima Doamnă este întotdeauna foarte atentă cu podoaba capilară. De ani de zile, părul ei are aceeași lungime, o lungime ideală pentru a-i încadra perfect fața, creând senzația unui efect de lifting. Bretonul are lungimea perfectă pentru a pune în valoare tunsoarea bob. Fie că este lăsat pe frunte, fie că este pieptănat în părți, bretonul reușește să camufleze într-o bună măsură efectele trecerii timpului.

O privire studiată

Unul dintre atuurile Primei Doamne a Franței îl reprezintă, cu siguranță, ochii albaștri pe care și-i pune în valoare cu ajutorul unui machiaj foarte discret. Pe lângă faptul că-i evidențiază cu ajutorul unui contur negru, Brigitte Macron aplică un fard de pleoape cu irizații, deschis la culoare, care oferă luminozitate privirii. Adesea, apelează la un look rock, pe care-l obține cu ajutorul unui rimel negru închis, care conferă intensitate privirii.

Bronz pe tot parcursul anului

Un bronz uniform dă senzația că abia te-ai întors din vacanță și, în plus, îți șterge ani buni de pe chip. Pentru a-și păstra culoarea arămie pe tot parcursul anului, Brigitte Macron apelează la câteva trucuri de frumusețe: își acoperă ridurile și petele de roșeață cu ajutorul unei baze corectoare, iar cearcănele le maschează cu ajutorul unui produs anticearcăn. Apoi își pune în valoare privirea cu ajutorul unui produs iluminator, iar pe obraji își aplică pudră bronzantă.

Părul blond auriu

Blondul auriu al părului îi complimentează tenul și privirea. Prima Doamnă a Franței a rămas fidelă unei culori naturale, care i se potrivește mănușă. De asemenea, și-a vopsit sprâncenele într-un ton mai închis decât părul, astfel încât sprâncenele să nu contrasteze foarte puternic cu nuanța părului și nici să nu-i întunece privirea.

Zâmbetul natural

Rareori ne este dat s-o vedem pe Prima Doamnă a Franței nezâmbitoare. De cele mai multe ori, afișează un zâmbet larg, natural, molipsitor, care trădează optimism, bună dispoziție și căldură sufletească. Pentru a-și pune în valoare zâmbetul, Brigitte Macron apelează la un ruj de culoare roz pal și la un creion contur cu unu-două tonuri mai închis decât rujul.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md