Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi luni, 29 octombrie

evenimente-weekend-660×400-660×371
Foto: ASIFE/iStockphoto

Pentru că e luni și e un nou început de săptămână, echipa #diez a selectat câteva evenimente unde să mergi împreună cu prietenii sau familia. Alege evenimentul potrivit și petrece frumos și util timpul.

#freeScarlat

freee scarlat

Vadim Scarlat este unul din puținii medici care a reușit să obțină respectul pacientelor sale. E ginecologul-obstetrician care a răspuns pozitiv la orice apel în afara orelor de serviciu, noaptea, în Weekend sau de sărbători. Mamele, tații și bunicii, sunt invitați la un la un protest pașnic. Unde vor cere organelor de drept sa anuleze decizia judecătorească de arest a doctorului Vadim Scarlat, să-i fie examinat dosarul în stare de libertate sau arest la domiciliu. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Cyber Week Moldova

cyber week

Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, Centrul de excelență Tekwill și Reliable Solutions Distributor organizează în perioada 29 Octombrie – 02 Noiembrie, evenimentul “Moldova Cyber Week 2018”, alăturându-se astfel inițiativei europene de a aduce în prim plan subiectul Securității Cibernetice, cu un program variat de activități dedicate construirii unui viitor digital securizat – Conferință, Cyber Drill, Workshop-uri tematice. Participanții vor avea posibilitatea de a pune în discuție cele mai actuale tendințe în domeniul securității cibernetice și de ași testa capacitățile de reacție la atacuri cibernetice. Mai multe detalii vezi AICI.

#Expoziție personala de pictură a Victoriei Cozmolici

expoziție

În cadrul Vernisajului expoziției Creaturi Fascinante veți avea ocazia să faceți cunoștință cu creația recenta a Victoriei Cozmolici. Mai multe detalii despre expoziției vezi AICI.

#Balul Bobocilor ULIM 2018

Balul bobocilor ulim

Pe parcursul a 3 probe, 12 studenți ULIM, se vor întrece în creativitate, ingeniozitate și prezență scenică, iar juriul îi va aprecia. Eveniment organizat de Comitetul Sindicatul Studenţesc ULIM. Distracția și buna dispoziție va fi cu voi pe întreaga durată a desfășurării evenimentului. Mai multe detalii despre eveniment și bilete vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRII

3.Luis-si-mini-extraterestrii

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat. Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.

extratereestirii patroa

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente