Patriotism? Vladimir Putin pe degetul lui Filip Kirkorov!// FOTO

Interpretul rus Filip Kirkorov a primit în dar un inel de argint. În timpul concertului susţinut, în cadrul festivalul „Novaia volna” de la Soci, Kirkorov a apărut cu un inel neobişnuit cu chipul lui Vladimr Putin.

Inelul a fost făcut din argint din proba nr 925, şi i-a fost livrat artistului cu un curier de la un admirator care a vrut să rămână anonim.

„A fost o cutie de lemn, iar în el am găsit o bijuterie neobişnuită. Pe aceasta era gravat în germană Putinversteher. Am aflat că este un neologism german, care s-ar traduce ca „cel care îl înţelege pe Putin”, a declarat Kirkorov.

11

Potrivit lui, inelul Putinversteher poate deveni un fel de semn al „ordinului oamenilor normali”. „Eu cred că Rusia poate să pretindă la o parte echitabilă din lume, iar vârful de lance al acestor schimbări – Vladimir Putin. Eu ca cetăţean la ţării noastre îl susţin absolut pe Vladimir Putin”, a spus Kirkorov.

111

Filip Kirkorov este un cântăreț, actor, compozitor și producător muzical rus de origine bulgară, Artist al Poporului în Federația Rusă. Considerat ”rege al muzicii pop din Rusia”, şi-a început cariera muzicală în Moldova.

„Aici mi-am început cariera, iar spectatorul din Moldova a avut încredere în mine”, a declarat interpretul de fiecare dată, când a evoluat pe scena de la Chişinău. Filip Kirkorov a mai declarat că nu va uita niciodată cine au fost oamenii care l-au susţinut.

“Petre Teodorovici a fost cel care m-a încurajat mereu. El m-a invitat în formaţia sa. Trupa mea şi acum se numeşte ”Teodor”. Anastasia Lazariuc m-a invitat la concertul ei. Eram student şi făceam parte din trupa lui Petre. Ea mi-a oferit posibilitatea să cânt câteva piese”, a relatat Kirkorov.

Sursa: Super.ru

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.