Accident la vânătoare. Un bărbat a decedat

Un bărbat de 33 de ani, a decedat după ce a fost împușcat, în abdomen, de un coleg de vânătoare.

Astăzi, ora 11:40 poliția din Ialoveni a fost sesizată de un locuitor al s. Suruceni în vârstă de 48 ani, care a comunicat că, aflându-se la vînătoare , pe iazul din localitate, din imprudenţă l-a împuşcat pe colegul său, vânător, un bărbat de 33 ani, din aceeași localitate.

„Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că, cei doi se aflau pe iaz, într-o barcă, la vânătoare de rațe. La un moment dat,  bărbatul, a efectuat o împușcătură în direcția victimei. Imediat, bărbatul a luat victima și a trasportat-o la spitalul din Ialoveni, unde  a decedat. Ambii sunt membri ai Societății vânătorilor și pescarilor din raionul Ialoveni,   armele erau deținute legal”, anunță Poliția. 

Bărbatul suspect este reținut pe 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor.

 Alte circumstanţe se stabilesc.

Sunt jurnalistă din 2015. Dacă la început m-am delectat cu presa tipărită, din 2018 am pășit în lumea presei online. În toată această perioadă am descoperit oameni, locuri și istorii. Toate acestea mi-au arătat că viața e o paletă de culori pe care-mi place să o descriu prin cuvinte și condimentez cu fotografii.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.