/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Maia Sandu, despre ancheta privind finanțarea PAS: „Decizia Parlamentului de a investiga PAS este un atac asupra opoziției”

missing
26 octombrie 2018, ora 20:13

„Îl informez pe acestă cale pe Candu și pe ceilalți reprezentanți ai majorității nocturne că, dacă se vrea o investigare autentică, Parlamentul este obligat să-mi ofere posibilitatea să mă expun atât cu privire la finanțarea partidelor politice în general, cât și legat de finanțarea PAS în particular, așa încât cetățenii să fie informați plenar”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

Amintim că, la începutul acestei luni, Parlamentul a creat o Comisie pentru „elucidarea circumstanţelor de imixtiune a Fundaţiei „Open Dialog” şi fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale R. Moldova şi legalitatea finanţării a unor partide politice din Republica Moldova”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram