/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Fostul medic de la Internatului Psihoneurologic din Bălți, care ar fi violat 16 paciente, se află încă în libertate

missing
26 octombrie 2018, ora 15:48

Stanislav Florea a fost condamnat acum doi ani la 13 ani de pușcărie. Însă, cel puțin 14 ședințe de judecată în instanța de apel au fost amânate, potrivit Coaliției Naționale „Viața fără violență în familie”.

Apărătorii fostului medic invocă diferite motive pentru a amâna ședințele: lipsa avocaților din motiv de boală, internarea subită a inculpatului, lipsa sau neprezentarea unor martori, timp insuficient pentru pregătire etc.

Ședințele au fost amânate de cel puțin două ori inclusiv de instanța de judecată din cauza imposibilității formării completului de judecători.

Următoarea ședință este planificată la sfârșit de noiembrie 2018.

Cazul medicului a fost făcut public în februarie 2013 când o femeie pacientă a internatului Psihoneurologic din Bălți și-a a anunțat rudele că a fost violată de către medicul care o tratează. Ulterior, în timpul investigațiilor au fost identificate alte 16 femei care au susținut că au fost violate și bătute, scrie sursa citată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram