/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un adolescent de 16 ani, reținut de poliție. Ar fi comis mai multe furturi, cauzând un prejudiciu de 15 200 lei

26 octombrie 2018, ora 11:56

Primul caz a fost înregistrat la inspectoratul de poliție Ciocana, la data de 11 octombrie. Suspectul a pătruns într-un liceu de pe strada P. Zadnipru, prin forțarea geamului din termopan de unde a sustras un laptop, cauzând un prejudiciu de circa 7 200 lei.

Ulterior, la data de 12 octombrie, bănuitul a intrat într-un magazin alimentar de unde a furat produse alimentare și băuturi alcoolice. Acțiunile infracționale a minorului fiind surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului, astfel a provocat un prejudiciu de 2 500 lei de proprietarului de 44 ani.

Al treilea caz a fost înregistrat la data de 21 octombrie, unde suspectul a pătruns într-un liceu de pe bd. Mircea cel Bătrân, și a luat un telefon mobil de model „Samsung J5”, dauna fiind de 5 500 lei.

Oamenii legii au mai stabilit că individul, anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia. Băiatul a spus poliţiştilor că a comis infracţiunile din lipsă de bani.

Tânărul este cercetat penal pentru furt, fiind minor, acesta este cercetat în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram