05:58:18 24.04.2024
Stiri

Igor Dodon spune că și-a ASCUȚIT SABIA contra lui Plahotniuc, dar o ține în teacă: „Atunci când cineva încearcă să-l pună în colț pe Plahotniuc, el stinge lumina și iese”

Politică 26.10.2018 11:19 Vizualizări4400 Autor: Ziarul National
Igor Dodon spune că și-a ASCUȚIT SABIA contra lui Plahotniuc, dar o ține în teacă: „Atunci când cineva încearcă să-l pună în colț pe Plahotniuc, el stinge lumina și iese”


Cu mare băgare de seama. Așa a vorbit președintele Igor Dodon la adresa liderului Partidului Democrat, Vlad Plahontiuc, în cadrul unui interviu oferit postului de televiziune „Tv8”.

Întrebat de ce nu vorbește public despre monopolurile și oligarhizarea R. Moldova, Dodon a avut un răspuns scurt: „Atunci când scoți sabia sau tai, sau nu o scoate deloc”.

Șeful statului a declarat că „sabia” sa este „pregătită și ascuțită” și că Plahotniuc trebuie să înțeleagă că trebuie „să plece” de la guvernare.

„Domnul Plahotniuc trebuie să înțeleagă un lucru și eu cred că-l înțelege. Fiecare politician are trei etape - vine la guvernare, se menține la guvernare și trebui să știe cum să plece de la guvernare. Puțini politicieni pleacă de la guvernare corect. Cred că este destul de inteligent să înțeleagă și să facă analiza la ceea ce se întâmplă în R. Moldova. Dar mai știu și altceva: atunci când cineva încearcă să-l pună în colț, el stinge lumina și iese din acel colț”, a vorbit cifrat Igor Dodon.

Întrebat care va fi soarta lui Vlad Plahotniuc și Ilan Șor, dacă socialiștii vin la guvernare după alegerile din 2019, șeful statului a afirmat că „toți cei care au încălcat legea trebuie să răspundă conform legii, indiferent cine este”.

Dodon s-a arătat convins că angajații din structurile de forță, ca Centrul Național Anticorupție sau Procuratura Generală, „repede se vor conforma puterii noi”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md