Evenimentele sfârșitului de săptămână: Film, mult film

autumn-coffee-cozy-fall-Favim.com-3642387-500×281

Iată și vinerea! Este timpul să ne gândim la evenimentele care pot da startul unui sfârșit de săptămână cât mai frumos și productiv. În listă, avem de toate: și evenimente care vă pot face mai productivi, și evenimente care vă pot relaxa în acest sfârșit de săptămână. Tot ce trebuie să faceți este să dați un scroll la lista de mai jos. Succes!

#Școala mea, Filmul meu- Proiecție de filme

OWH Studio, împreună cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării, vă invită la proiecția scurtmetrajelor documentare din cadrul proiectului ,,Școala mea, Filmul meu”.

Vom viziona o colecție de filmulețe realizate de liceenii din nord, centrul și sudul țării. Cei 10 participanți, au fost ghidați pe tot parcursul proiectului de mentori de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Împreună cu mentorii, aceștia au surprins povești minunate despre liceul, gimnaziul, colegiul și comunitatea de unde vin. Mai multe aici.

#Smart city & market places

Un eveniment despre smart city pentru ca reprezentanții administrației publice locale și ai mediului de afaceri să înțeleagă cât de accesibil poate fi acest concept dacă ne dorim cu adevărat să îl implementăm în orașele noastre. Vor fi prezentate surse de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele de smart city, cât și pentru alte initiative comerciale sau sociale. Citiți detalii aici.

#Anime Screening Night #28

Pentru că se apropie Halloween, puteți să mergeți la o seară de animație. Organizatorii promit totul despre exorciști, tărâmul oamenilor, tărâmul demonilor și cum aceste lumi se intersectează. Mai multe pe pagina evenimentului.

#ECO Charity

Echipa Giving New Hopes te provoacă să fii un cetățean responsabil și să dăruiești speranțe noi, celor care au nevoie de susținerea ta! ?
Dacă ai maculatură, ești dornic de a susține această inițiativă și vrei să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume, atunci înregistrează-te pe pagina evenimentului!

#Replicas (rulează în cinematografele Patria) 

Replicas urmărește povestea unui om de știință îndurerat care experimentează tehnologia de clonare într-o încercare disperată de a-și învia familia ucisă într-un accident tragic de mașină.

Atunci când un teribil accident de mașină îi ucide familia, un neurolog îndrăzneț nu se va opri de la nimic pentru a-i readuce la viață, chiar dacă asta ar însemna să intre în conflict cu un laborator controlat de guvern, forțele de poliție și legile fizice ale științei. Will Foster este pe punctul de a transfera cu succes conștiința umană într-un computer atunci când își pierde în mod tragic familia. Disperat să-i readucă la viață, Will îl recrutează pe omul de știință Ed Whittle pentru a-l ajuta să cloneze în mod secret trupurile și să creeze replici. Cu toate acestea, atunci când o corporație nemiloasă le descoperă existența și cere distrugerea lor, Will trebuie să le protejeze viața cu orice preț. Va reuși să facă față tuturor provocărilor?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente