01:23:27 29.03.2024
Stiri

UTIL // Cum faci ca apa să nu pătrundă în pantofii tăi!

Știri 25.10.2018 17:30 Vizualizări1666 Autor: Ziarul National
UTIL // Cum faci ca apa să nu pătrundă în pantofii tăi! Sursa: secretele.com


Până acum toamna a fost destul de blândă însă se pare că în următoarele zile își va intra cu adevărat în drepturi. Dacă nu vă surâde să purtați o pereche de cizme de cauciuc, vă prezentăm cele mai inteligente trucuri ca să purtați încălțămintea preferată, dar fără să vă intre apă în pantofi.

Folosiți uleiul de ricin

Cele mai frumoase perechi de pantofi sunt, fără îndoială, cele din piele întoarsă dar, din nefericire, sunt primele care se umplu de apă atunci când afară plouă.

Înainte însă de a vă apuca de treabă, trebuie să curățați foarte bine încălțămintea, în așa fel încât să nu aibă nici un fir de murdărie sau praf pe ea. Ulterior, puteți folosi loțiuni și uleiuri pentru pielea netedă și produsele sub formă de spray pentru pantofii și ghetele din piele întoarsă.

Cei care preferă soluțiile naturale, pot opta cu succes pentru uleiul de ricin, grăsimea naturală de gâscă sau untura de pește pentru a proteja pantofii din piele netedă sau bine cunoscuta cremă de gălbenele.

Frecați pantofii cu ceară de albine

În cazul tenișilor, spălați cu apă fierbinte până se umezesc. Ulterior, amestecați o lingură cu bicarbonat de sodiu cu o lingură cu detergent pudră și puțină apă, până se transformă totul într-o pastă. Folosind o periuță de dinți, aplicați această soluție pe teniși, ștergeți cu o cârpă și clătiți cu apă rece.

Se lasă la uscat peste noapte, apoi se aplică un spray pentru impermeabilitate. Utilă este și ceara de albine, cu care puteți freca ușor pantofii de piele naturală sau din imitație, apoi uscați cu uscătorul de păr.

Sursa: secretele.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md