/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Patru tineri suspectați de comercializarea drogurilor, reținuți. Marfă confiscată de 100.000 lei

missing
25 octombrie 2018, ora 12:15

Pe parcursul lunii octombrie, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană hidroponică și a pastilelor Ecstasy.

Suspecții cultivau plantele de cânepă, iar ulterior comercializau consumatorilor marijuana pe teritoriul municipiului Chișinău.

În rezultatul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ un kg de marijuană hidroponică, 5 pastile Ecstasy, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică, precum și două grenadă de luptă model F1.

Valoarea drogurilor confiscate se estimează la aproximativ 100 000 lei.

Suspecții au măsură preventivă sub formă de arest, iar dacă le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă închisoare de la 7 până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram