/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

După demisia șefei de la ANSP, câțiva deputați au cerut audierea ministrei Sănătății, Silvia Radu

missing
25 octombrie 2018, ora 10:23

Aceștia au venit cu solicitarea în contextul în care recent, șefa Agenției Naționale de Sănătate Publică, Elena Palanciuc, a demisionat.

„Ceva timp în urmă am aflat că directoarea ANSP a demisionat, iar concurs nu a fost anunțat. Sunt probleme serioase refeferitoare la respectarea legii, probleme cu salarizarea și cu epidemia de rujeolă”, a spus deputatul Iurie Țap.

Totuși, propunerea nu a fost suținută de majoritatea celor prezenți în sală.

Amintim că, Elena Palancică a demisionat din funcția de directoare a ANSP, după ce angajații Agenției nu și-au primit salariile de două luni. În prezent, interimatul funcției este exercitat de Nicolae Furtună.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram