(video) UEFA Champions League. PSG a egalat în timpul suplimentar, iar Salah și Gurreiro și-au trecut în cont câte o dublă

DqTVbkFW4AA8lNl (1)

UEFA Champions League revine cu cea de a treia ediție a grupelor. Barcelona și PSG au primit pe teren propriu echipele din Seria A Inter și respectiv Napoli, iar Atletico Madrid întâlnește în deplasare echipa Borussi Dortmund.

#Borussia Dortmund – Atletico Madrid


Borussia Dortmund a dominat partida reușind să înscrie în prima repriză prin Witsel, iar în cea de a treia repriză Guerreiro și-a  trecut în cont dubla, iar Sancho a marcat al patrulea gol pentru echipa din Germania.

#Barcelona – Inter


Barcelona este prima în grupă după această victorie. Rafinha și Jordi Alba au marcat câte un gol în minutul 32 și respectiv 83.

#Liverpool – FK Crvena Zvezda


Liverpool a trecut fără probleme de FK Crvena Zvezda. Echipa din Anglia a marcat patru goluri, câte două în fiecare repriză. În prima repriză Firmino și Salah și-au trecut în cont câte un gol, iar în cea de a doua repriză Salah a marcat cel de al doilea gol și Mane a marcat cel de al patrulea gol și ultimul din partidă.

#Paris Saint Germain – Napoli


Napoli și Paris Saint Germain au încheiat partida la egal. Insigne și Mertens au înscris pentru echipa din Italia, iar Di Maria și Rui au marcat pentru capitala Franței.

#Galatasar – Schalke 04


Meciul s-a încheiat fără goluri.

#Lokomotiv Moscow – FC Porto


Lokomotiv a suferit înfrângere pe teren propriu. Miranchuk a marcat singurul gol al echipei din Rusia, iar Marega, Herrera și Corona au înscris pentru FC Porto.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente