/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Dacă iubești natura, vino să plantezi copaci. Ce program au pregătit organizatorii

missing
24 octombrie 2018, ora 16:29

Scopul evenimentului este de a crea contactul oamenilor cu natură. Iar prin aceste acțiuni va fi amenajată o zonă de protecție a corpurilor de apă prin care se va crea un parc pentru cetățeni, dar și oferirea oamenilor, aer și apă curată.

Programul evenimentului:

10:00 – Ne întâlnim, ne echipăm și ne distribuim pe parcele, iar coordonatorii vor explica cum se plantează corect un copac, ca șansele lui la viață să fie cât mai mari;

10:30-14:00 – Plantăm copăcei, ne distrăm, facem fotografii, – toate astea cu voie bună și ceai călduț cu biscuiți;

14:00-15:00- Masa de prânz, în câmp, frumos;

15:00 – Plantăm restul copacilor rămași.

Proiectul „Plantăm fapte bune în Moldova” recomandă această experiență ca fiind una foarte plăcută pentru familii, pentru a petrece timp frumos împreună. Pentru cupluri fiind un moment inedit deoarece, spun organizatorii, un copac se plantează de minim 2 persoane, dar și pentru cei care vor momente de conexiune cu natura!

Persoanele care vor participa, sunt rugaţi să plaseze semnul „+” pe pagina evenimentului pentru a putea fi estimat numărul de participanți!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram