/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dispoziția a fost semnată, dar chișinăuienii nu se grăbesc să se conecteze la căldură. Câte blocuri au agent termic

missing
24 octombrie 2018, ora 14:41

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a semnat acum două săptămâni dispoziția privind începerea sezonului de încălzire în Chișinău, de pe data de 15 octombrie. Chiar și așa, locuitorii capitalei nu se grăbesc să se conecteze la căldură, or, până acum, se livrează agent termic la doar 166 de blocuri locative, din cele peste 2000.

Astfel, la căldură sunt conectate doar 6% din blocurile fondului locativ municipal, scrie IPN cu referire la șeful adjunct al Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Ghenadie Dubița.

Cifra este mai mică în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, când la căldură erau conectate 326 de blocuri de locuințe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram