11:54:24 24.04.2024
Stiri

Roboții sexuali care au ieșit la „agățat” pe Tinder și au avut succes

Știri 24.10.2018 13:02 Vizualizări2657 Autor: Ziarul National
Roboții sexuali care au ieșit la „agățat” pe Tinder și au avut succes Sursa: playtech.ro


A fost organizat un experiment prin care s-a dorit să se vadă câte persoane s-ar simți atrase de un robot cu inteligență artificială pe Tinder. Rezultatul a fost surprinzător: aproape 100 de bărbați s-au arătat interesați de „femeia” robot.

Dacă obișnuiești să folosești aplicația de dating Tinder, e bine să ai în vedere acest experiment pus în scenă de un regizor pe nume Jimmy Meihel. Pentru că tot au devenit roboții sexuali subiect de discuții în ultimii ani, regizorul a vrut să vadă câte persoane ar fi interesate de o relație cu un robot care imită perfect aspectul unei femei tinere atrăgătoare.

A făcut un cont temporar, care a fost activ într-o vineri seara, în intervalul orar 21:00 – 23:00 și au fost publicate câteva imagini cu robotul sexual Harmony, dotat cu inteligență artificială.

În doar două ore, 92 de bărbați au dat Swipe Right pentru Harmony și s-au arătat astfel interesați de această mașinărie.

Partea cea mai interesantă a experimentului a fost că nu s-a dorit inducerea în eroare a pretendenților. Pe lângă imaginile care te puteau convinge foarte ușor că ai în față o tipă superbă, erau atașate și imagini în care „fata” își dezvăluia adevărata față: adică una artificială, iar sub perucă, creierul plin de circuite. Adică, în măsura în care toți cei 92 de bărbați s-au uitat la toate imaginile, au știut că este un robot.

Harmony a avut și un mesaj pentru cei interesați de ea. „Bună. Sunt un robot corect din punct de vedere anatomic, cu inteligență artificială avansată. Am cont de Tinder pentru că vreau să găsesc bărbați interesați de mine”, a scris regizorul în descrierea robotului.

Maihel spune că a reușit, cumva, să ia legătura cu acești bărbați, însă doar 17 dintre ei au recunoscut că ar vrea să încerce o experiență sexuală cu robotul Harmony, 15 au răspuns că „poate”, iar 25 s-au răzgândit.

Trebuie avut în vedere și că nu toate persoanele de pe Tinder au intenții serioase atunci când se arată interesate de cineva. Adică mulți dau Swipe Right doar din curiozitate. De data asta, Harmony n-a vrut să păcălească, dar pe viitor, ar putea fi cazuri în care nu ți-ai da seama că intri în contact cu o inteligență artificială.

Sursa: playtech.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md