(video) Top cele mai bune discursuri din istoria Ignite Chișinău și ce te așteaptă la a V-a ediție

ignite

Cu pași grăbiți ne apropiem de cea de-a cincea ediție Ignite „The Future” care va avea loc pe 10 noiembrie, ora 17:00, la Tekwill. Între timp, vă reamintim că Ignite Chișinău a organizat patru ediții până acum: „you.different”, „Failure Stories”, „After Hours” și „The Spirit”.

Acest eveniment a reușit să-și întemeieze o strânsă comunitate din mai multe generații de speakeri, dar și din participanți devotați, care definesc un anumit public-țintă – unul inteligent, sensibil și atent.

Ignite Chișinău „The Future” promite o atmosferă cosmică și 20 de speakeri, dintre care 10 vor veni de peste hotare, pentru a povesti fiecare, în câte 5 minute atent cronometrate, viziunea lor despre inovațiile și tehnologiile viitorului prin prisma omului modern. Și chiar dacă Universul nu se învârte în jurul nostru, așa cum se credea sute de ani în urmă, pe 10 noiembrie, cei peste 500 de participanți vor fi centrul gravitațional al acestui eveniment. Speakerii Ignite Chișinău vor examina viitorul în toate manifestările sale – tehnologice, inovatoare, sustenabile și umane.

Îți propunem să facem o călătorie în timp și să ne amintim care au fost cele mai memorabile discursuri de la edițiile anterioare:

#Prima ediție „you.different” a fost despre experiențe și gânduri despre cum e să fii diferit în Moldova şi cum să valorifici societatea în care trăiești contrastând cu ea.

Printre speakeri:

Alexandru Lebedev, fondator #diez
Serge Zanoagă, regizor și fondator Umbrela Studio
Constantin Sarcov, fondator Piko
Irina Strajescu, președinte ATIC

A doua ediție „Failure Stories” s-a remarcat prin prezența a celor 16 speakeri care au emoționat o sală întreagă. 16 oameni de succes din Moldova au vorbit despre eșecurile lor din trecut, despre ce au învățat din acele experiențe, punând sare pe rană pentru unii și venind în ajutor cu sfaturi prețioase pentru alții.

Printre speakeri:

Alina Beleuță, specialist marketing
Rodica Tataru, director general AQA Event
Alina Andriuță, Cofondator Angry Business
Octavian Apostol, director general AGEPI
Vitalie Eșanu, antreprenor IT

A treia ediție „After Hours” a strălucit datorită tuturor oamenilor care au venit după serviciu la acest eveniment. 20 de speakeri au vorbit despre pasiunile lor, care s-au adeverit a fi diametral opuse jobului pe care-l au.

Printre speakeri:

Lidia Scarlat, director de creație Umbrela Studio
Maia Sandu, politician
Ștefan Eșanu, artist
Vlad Șuleanski, co-fondator Smokehouse

Tonul celei de-a patra ediții „The Spirit” a fost dat de spiritul oamenilor simpli din Moldova. Mesajul evenimentului s-a concentrat în jurul a tot ceea ce este autentic și adevărat în țara noastră. Istoriile adevărate și pline de viață ale moldovenilor au fost ingredientele-cheie ale acestei ediții.

Noutățile Ignite Chișinău „The Future” pot fi răsfoite pe pagina de facebook Ignite Chișinău. Biletele de acces pot fi procurate aici.

Ediția „Ignite: the Future” este organizată de către Seed Forum Moldova (iHUB Chișinău) cu suportul partenerului general Kaufland.

Ignite a ajuns în Republica Moldova cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente