Trimite e-mail | Printeaza
Politic
23.10.2018

Aspecte ale cooperării moldo-române au fost discutate la MAEIE

Aspecte ale cooperării moldo-române au fost discutate la MAEIE

Aspecte ale cooperării moldo-române au fost discutate la întrevederea secretarului general de stat, Mihail Căpăţînă, cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii privind ultimele evoluţii în relaţiile bilaterale, menţionând intensificarea acestora pe toate dimensiunile, inclusiv în domeniile economic, financiar, afacerilor externe, cultură, etc. În mod special a fost relevată desfăşurarea cu succes a exerciţiului consular UNITY, organizat în luna septembrie curent, la Chişinău.

În opinia secretarului general de stat, un pas important în dezvoltarea dialogului bilateral îl va constitui şedinţa Comisiei interguvernamentale de colaborare economică, care urmează să aibă loc la Chişinău în luna noiembrie 2018.

Potrivit MAEIE, referindu-se la perspectiva relaţiilor bilaterale, ambasadorul Daniel Ioniță a încurajat menţinerea ritmului implementării reformelor, în contextul angajamentelor din Acordul de Asociere RM-UE, menţionând, totodată, că România şi în continuare va sprijini acest proces.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus