03:36:15 20.04.2024
Stiri

Promisiuni pe care bărbații le fac DES și le țin RAR!

Știri 23.10.2018 17:02 Vizualizări4052 Autor: Ziarul National
Promisiuni pe care bărbații le fac DES și le țin RAR! Sursa: frumusetesisuflet.ro


Există multe promisiuni pe care bărbații le fac, atunci când sunt într-o relație. Aceștia vor cânta din cerurile înalte, despre lucrurile pe care le vor face pentru tine. Din păcate, multe dintre aceste promisiuni nu vor fi ținute!

Nu, nu spun că bărbații sunt mincinoși! Faptul este că mulți bărbați fac promisiuni pe baza a ceea ce cred că ar trebui să facă. Cu alte cuvinte, dacă ei cred că o promisiune te va face fericită, o vor face, chiar dacă nu este realistă.

Un număr mare de promisiuni pe care bărbații le fac nu sunt ținute, însă nu intenționat. Adesea, acestea provin din comunicarea neclară sau, uneori, din promisiuni care sunt pur și simplu imposibil de păstrat. Cei mai mulți bărbați știu că promisiunea ocazională, nedorită, nu este o întrerupere a relației. Oamenii nu sunt perfecți și se întâmplă să nu își țină promisiunea.


Acest lucru nu înseamnă, desigur, că trebuie să scuzi promisiunile înșelătoare. Ceea ce ar trebui dezvoltat în schimb este înțelegerea faptului că există unele promisiuni care sunt destul de fabuloase.

Iată câteva promisiuni făcute de bărbați și pe care rareori le concretizează!

1. Promite să nu fie gelos

Nu este realist să spui „Promit să nu fiu gelos”. În primul rând, dacă te aștepți ca un om să-și păstreze promisiunea, îl rogi să se oprească în mod activ să simtă o emoție valabilă. De cele mai multe ori, acest tip de promisiune nu funcționează, dar este foarte comună printre promisiunile pe care le fac bărbații.

Ralph Hupka, profesor de psihologie, afirmă că gelozia este o emoție menită să anticipeze și să prevină o pierdere. Aceasta înseamnă că remorcarea inițială a geloziei nu este întotdeauna controlabilă. Prietenul tău ar putea să se simtă îngrijorat să te piardă, când te vede că ești alături de alți prieteni de sex masculin.

În loc să-ți faci pe bărbatul să promită că nu va arăta semne de gelozie, vorbește despre cum poate lucra la aceste sentimente. Asigură-te că el știe că nu are niciun motiv să fie gelos și că poate avea încredere în tine 100%. Fiind deschiși unul cu altul, poate ajuta la înfrângerea acelor sentimente. De asemenea, găsiți modalități prin care să-l ajuți să practice rațiunea, logica și gândirea pozitivă, atunci când lucrați împreună la aceste sentimente de gelozie.

Acestea fiind spuse, gelozia poate evolua într-o emoție periculoasă, obsesivă și, deci, este important să o păstrați sub control. Dacă gelozia unui partener se transformă în crimă, violență sau comportament necontrolat, ar fi o idee bună să pleci.

2. Promisiunea că nu va ține legătura cu alte femei

Iată ce este drept despre un tip care promite că nu va mai ține legătura cu alte fete: probabil că nu este posibil acest lucru. Noi vedem oameni în fiecare zi, și unii dintre ei sunt dornici să intre în contact cu noi.

Din punct de vedere științific, așteptând ca acest lucru să se numere printre promisiunile făcute și menținute de bărbați, este destul de nedrept. Actul de a purta o conversație cu cineva este de fapt un răspuns, în principal subconștient, potrivit expertului în relații David Bennett.

Gândește-te la asta din perspectiva ta. Dacă vezi o persoană atractivă, o vei observa cu siguranță. Chiar dacă nu te uiți repede la ea, ai observat-o, cel puțin pentru un moment. Este un răspuns natural al omului!

De fapt, 70% dintre femei recunosc că au o atracție pentru alți bărbați. Și cele mai multe spun că acest lucru nu afectează în vreun fel relația! Dacă este bine ca fetele să gândească în acest fel, nu ar fi bine ca băieții să facă același lucru?

3. Promite să nu judece niciodată

Indiferent cât de mult te iubește cineva, va avea uneori opinii opuse față de cele ale tale. Din când în când, partenerul crede că te înșeli. Nu înseamnă că nu te iubește și nu te sprijină, atunci când ai nevoie, dar are și el ideile sale.

De exemplu, iubitul tău nu ar putea înțelege niciodată tipurile de cosmetice pe care le ai în baie. Poate că nu înțelege de ce insiști să îți menții un regim de îngrijire al pielii foarte specific. În plus, ar putea uneori să-și exprime acele gânduri. Asta înseamnă că nu își poate ține promisiunea.

4. Bărbații fac promisiuni legate de fostele

S-ar putea să existe multe promisiuni pe care bărbații le fac despre fostele partenere. Ei spun că nici măcar nu se vor gândi la ele. Ei spun că nu le vor scrie și nu le vor verifica pozele. Dar aceste promisiuni sunt mai ușor de spus decât de păstrat!

Dacă ai mai avut vreo relație în trecut, știi că gândurile despre fostul ar putea să se mai strecoare. Aceste gânduri apar și în cazul bărbaților, logic! Ei bine, chiar dacă nu îți spune, îi mai pasă de ceea ce face fosta…

5. Promite să se schimbe, după ce v-ați certat

Bărbații fac promisiuni și multe dintre ele în urma unor certuri puternice. De multe ori, trebuie să fii gata să accepți că aceste promisiuni nu vor fi ținute.
Nu pentru că nu se poate schimba, însă schimbarea este un proces. Nimeni nu își poate schimba complet atitudinile și acțiunile obișnuite, peste noapte. Când te aștepți să se întâmple schimbări simultane uriașe, te aștepți la ceva nedrept și nerealist.

6. Promisiuni legate de lucruri făcute pe furiș

Bărbații spun mereu că nu vor ascunde niciodată ceva, mai ales de tine, dar ei nu se țin întotdeauna de cuvânt. Pentru a fi clar, există o mare diferență între o relație necinstită și o relație cu limite personale sănătoase.

Uneori, partenerul tău ar putea avea niște gânduri personale despre viață, pe care trebuie să le proceseze singur. Ar putea avea un prieten sau un membru al familiei bolnav, pe care trebuie să îl îngrijească și asta vă răpește din timpul petrecut împreună. Nu contează motivul, sigur va avea ceva de ascuns, dar și tu ai!

7. Va fi lângă tine mereu și te va iubi pentru totdeauna

Nu vrem sa încheiem într-un mod trist, însă există o foarte mare șansă ca iubitul tău să spună aceste lucruri și le va spune cu toată inima. Asta vrea el. El poate vedea un viitor pentru voi doi împreună, și asta e minunat.

Dar aici apare problema, nimeni nu poate prezice viitorul. Este plin de răsturnări. Lucruri diferite se pot întâmpla, oamenii se pot schimba, sentimentele se pot schimba, iar cuplurile se pot despărți. Absolut nimeni nu poate prezice viitorul și unde se îndreaptă el, deci și cele mai bine planificate planuri se pot destrăma.

Sursa: frumusetesisuflet.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md