/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Plahotniuc a anunțat programul „Salarii bune pentru Moldova”. Ce prevede acesta

23 octombrie 2018, ora 13:20

„Pentru aceste categorii de bugetari, salariile vor crește cu 20, 50, iar pentru unii chiar cu 90 la sută”, a anunțat Plahotniuc afirmând că astfel se rezolvă o problemă cronică a peste 36 de mii de persoane, care potrivit liderului PDM, astăzi primesc salarii sub minimul de existență.

„Niciun salariat nu va mai primit salariu mai mic de 2000 de lei. Aceste majorări salariale, vor intra în vigoare din 1 decembrie 2018 și conform acestei reforme Guvernul va fi obligat să majoreze salariile la bugetari așa cum au fost modificate acum în fiecare an”, a mai declarat Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram